Helaas eindigt het zomerseizoen waarschijnlijk na een paar weken. De herfst en de winter in Dublin zijn altijd koud en ook somber. Maar impliceert dit ook dat het leven in de hoofdstad van Ierland grimmig moet zijn? Met alle gelegenheden in Dublin die op je wachten van oktober tot december – absoluut niet!

Muziek evenementen

De evenementen in Dublin die het vermelden waard zijn, zijn zeker uitvoeringen van de twee geweldige rockbands – Snow Patrol en Depeche Mode. Ze vinden beide aan het einde van het jaar plaats. Snow Patrol gaat optreden op 2 december in de Olympia Theatre film roemrijke klootzakken. De show wordt onderdeel van de “Reworked Excursion” van die band. 8 dagen later zal Depeche Mode waarschijnlijk zijn volgers in de O2-sector in Dublin verrassen als onderdeel van hun Wereldreis.

Sportieve gelegenheden

Wat sportactiviteiten in Dublin betreft, moeten we GAA All Ireland Football Final 2009 bespreken. Het vindt plaats in Croke Park in Dublin op 20 september en er wordt gedacht dat dit het orgasme is van Ierland’s offseason. Op 3 oktober zal er zeker een extra verleidelijke sportgelegenheid zijn – TNA Fumbling.

Veeg evenementen

Bioscopen in Dublin leveren momenteel een breed scala aan filmproducties. Als voorbeeld is onlangs het avontuurlijke “A Perfect Escape” of charmante dramatisering “The moment Visitor’s Partner” gelanceerd. Onder de toonaangevende gerangschikte films moeten we natuurlijk wijzen op “Harry Potter en de Halfbloed Koninklijke prins”. De fans van prachtige films kunnen bovendien hoog gewaardeerde “Transformers – Vengeance of the Fallen” selecteren. De films die binnenkort in de bioscoop van Dublin verschijnen, zijn romantische grappige “500 Days of Summertime”, gedurfde “Inglorious Bastards” met Brad Pitt, de gekke komedie “Funny People” en vele andere fascinerende producties.

Culturele evenementen

Een van de belangrijkste sociale evenementen in Dublin is “CSI: The Experience” gepland voor alle volgers van misdrijven, samen met degenen die een aparte reis willen meemaken. Alle gasten zullen zeker de kans krijgen om de plicht van het onderzoek te spelen en ook strafzaken op te lossen – ze zullen in staat zijn DNA of haarlok te matchen met potentiĆ«le verdachten. Deze spannende gelegenheid zal zeker plaatsvinden op 19 september in het Ambassador Theatre in Dublin.